Νέα και Ανακοινώσεις

Το Εκλογικό Επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη υπέβαλε σήμερα, 4 Απριλίου 2018, στον Έφορο Εκλογών την οικονομική κατάσταση της προεκλογικής εκστρατείας, εντός των χρονοδιαγραμμάτων και σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής Νομοθεσίας. 

Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση από τις πρυτανικές αρχές να χαιρετίσω την σημερινή τελετή αποφοίτησης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μίας ακόμη σειράς εξαιρετικών επιστημόνων, μίας ακόμη σειράς νέων που με εφόδια τις γνώσεις και την εργατικότητα τους, θα επιδιώξουν να καταστήσουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες,

 

Απευθύνομαι σε όλους και όλες σας. Και σε όσους την περασμένη Κυριακή με ψήφισαν και σε όσους έκαναν άλλες επιλογές, αλλά και σε όσους δεν προσήλθαν στις κάλπες.

Επίσημη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, υποψήφιου για την Προεδρία, κ. Νίκου Αναστασιάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Τις προηγούμενες μέρες οι υποψήφιοι είχαμε την ευκαιρία να παραθέσουμε στο λαό τα πεπραγμένα, τις προτάσεις αλλά και τα διλήμματα που τίθενται ενώπιον των πολιτών, τούτες τις ώρες.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε στέρεο παρόν εργάζεται για ένα πιο σύγχρονο και ανεπτυγμένο κράτος. Η κατεύθυνση είναι η συνέχιση μιας καλά συγκροτημένης οικονομικής πολιτικής που επέφερε σταθερότητα και ανάπτυξη.

Μια νέα τομή στο χώρο της επιχειρηματικότητας δημιουργείται και αναπτύσσεται μέσα από συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη η οποία παρουσιάστηκε σήμερα από τον Υπουργό Εσωτερικών.

Οι Υπουργοί Εσωτερικών, Υγείας και Γεωργίας, βρέθηκαν στη διάθεση σας σε ανοικτή συζήτηση μέσω διαδικτύου και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα σας. Δείτε εδώ τις απαντήσεις των Υπουργών.

Υποστήριξε την
εκστρατεία μας

Έλα Μαζί Μας

Μαζί, Σταθερά
Βήματα Μπροστά

Διάβασε το Πρόγραμμα

Η Κύπρος της Νέας Εποχής

Διάβασε το Πρόγραμμα